Kolmas kuntoutumisjakso Kankaanpäässä on nyt onnellisesti ohi. Kumma juttu kuinka aina jännitän kaikkee. Nyttenkin kun oli kuntoutukseen lähtö, en saanut nukuttua kuin muutaman tunnin. Maha sattui aika kovinkin kolme ensimmäistä päivää siellä kuntoutuksessa -->taisin jännittää yhteistyöpäivää, jolloin pomot tulivat paikanpäälle rakentavassa mielessä keskustelemaan. Ihan turhaan jännitin, mutta sano se mun pääkopalle.

Aslak%20001-normal.jpg

Tämmönen askarreltiin muutahan henkilön ryhmissä. Tässä meijän "leikkaa-liimaa" työ. Lehdistä etsittiin lauseita, kuvia jotka auttavat jaksamaan töissä ja toisel reunal niitä lauseita, jotka kuvastavat asioita, jotka raskaita ja paineita tuovia juttuja. Varmaan joudutte suurentamaan, jotta näätte kaikki tekstit.

aslak%20%2Bm%C3%B6kki%20005-normal.jpg

Tässä meijän ryhmä "Syke Siskot" miinus yx kuntoutuja, joka toipilaana kotosalla. Viimeinen jaks meillä syksyllä. Silloin kuntotestit!! Heti ensimmäisenä päivänä jännitetty kävelytesti. Varmaan tosi kiva kävellä -->jos vanhat merkit paikkansa, en nuku aiempana yönä montaakaa tuntia ja maha kipristelee jännityksestä. Noh, stressi pois. Tiedän jo nyt olevani paremmassa kunnossa; ruokavalio paremmassa jamassa ja into liikkua vapaaehtoisesti on löytynyt.

Ihana huonetoverini S.V halusi ostaa mulle tulevien merkkipäivien kunniaksi pari karpalo-lonkeroa (mun lempparia)... noh ajatushan tärkeintä =)

Aslak%20011-normal.jpg

Kun näin tölkin, pohdin vaan ettei olekaan tämännäköstä ennen tullut maistettua ja syykin selvisi hetken tölkkiä tarkastellessa... A. ei lonkeroa ja B. alkoholitonta 

Saas nähdä mitä merkkipäivä yllätyksiä tulee muilta suunnilta ehkä jo huomenna