Huh huh...tämä päivä alkoi huonosti nukutun yön jälkeen kellon soidessa 04.30. Kuudelta piti olla jo tapaamispaikassa, josta sitten "Syke Siskot" lähtivät yhteiskuljetuksella Kankaanpäähän. Automatka kesti 2h15min ja lumimäärä lisääntyi aina vaan mitä lähemmäs määränpäätä pääsimme. Tälläkertaa kuntoutusjakso kestää kuusi päivää eli päivän pidempää kuin viimeksi.

Ja sitten luulot pois -->tylsän luennon jälkeen oli tunnin kuntopiiri. Paha olo oikein tuli ja lopussa tuntui kuin olisi tähtiä jo nähnyt. Tais lähteä veri kiertämään. Jumpan jälkeen ehdin vain uikkarit hakea ja kylpytakin päälleni pukemaan, sillä vesiliikuntaryhmä/allasjumppa alkoi heti vartin päästä siitä!

Nautin kyllä vesijumpasta huomattavasti enemmän kuin kuntopiiristä. Hiki tuli molemmissa ja olo oli kyllä ihan naatti --> sauna ei toki oloa piristänyt.

Leenan%20aslak%20026-normal.jpg

Heh tuossa mä "väsynyt mutta onnellinen" -->ja sitten mentiin syömään..taas!

Illalla lähdettiin vielä iltakävelylle -->noin 4km ....muutama tonttukin näkyi ;)

Leenan%20aslak%20028-normal.jpg

Jouluvalot/valotähdet valaisivat pitkää katua ja vielä seuraavaakin. Pakkasta oli 13´c mutta ei se tuntunut niin kylmältä kun ei tuullut varmaan yhtään. Hyvää yötä nyt kaikille! Ehkä huomennakin jaksan päivittää tänne kuulumisia!