Voi himpskutti...kirjoitin näistä kirjoista jo kertaalleen. Sitten yhteys vaan katkesi ja kaikki teksti katosi. Hienoa! Ei muuta kuin uudelleen kirjoittamaan -->

 

Fifty Shades sai jatkoa 598 sivuisella "Satutettu" ja 621 sivuisella "Vapautettu" pokkarilla. Kait näitä saa ihan kovakantisina kirjoinakin, mutta äänikirjoina näytti olevan...eipä tuollaista kait uskaltaisi kuunnella äänikirjana (mahtaako se lukija olla oikein ilmeikäs, hih ja hui). Jos näitä kirjoja lukee, kannattaa olla ykkös-osa luettuna ensin. Tämä teksti pitää kyllä otteessaan, joten nuo sivumäärät ei todellakaan tunnu liian paljolta. Jännitystä ja ovelia käänteitäkin, mutta ennenkaikkea seksiä, hurjaakin sellaista näistä löytyy. Joten ei ihan kaikkien luettavaa ;) Ei muuta kuin kiitos kirjailijalle E L Jamesille.

*******

Sitten toisenlainen kirja, vaikka seksistä siinäkin oli puhe´. "Ei kiitos" on Anna-Leena Härkösen kirjoittama. Nuo 351 sivua oli minusta jokseenkin ahdistavia, ehkä liiankin läheltä arkea liippaavia. Noh tulipahan luettua kotimaista kirjallisuutta.

*******

432 sivua jännitystä, oli Simon Beckettin pokkarissa "Kuoleman anatomia". Daily Mirror kuvaili kirjaa "Patricia Cornwellin veroinen..." mutta itse sanoisin paremmaksi kuin P.C:n kirjat, koska tässä pokkarissa oli helposti luettavaa tekstiä, ei liian vaikeita lauseenrakenteita tai sanoja. Kirja alkoi tosi jännästi, eikä lopahtanut missään vaiheessa vaikka mukana oli herkempiäkin kohtia.                                     Täytyy etsiä käsiin Simon Beckettin muutkin kirjat; Luihin kirjoitettu , Kuolleiden kuiske ja Multiin kätketyt . Niissä päähenkilönä kuulema sama David Hunter kuinKuoleman anatomiassakin.  Suosittelen!

*******

"Avaimet onneen" antaa Nora Roberts 350 sivuisessa kirjassaan. Tämä on ensimmäinen osa kolmiosaisesta sarjasta. Ihana! Siinä veljekset kunnostavat vanhaa hotellia pienessä Boonsboron kaupungissa. Kirja on niin hienosti kirjoitettu, että melkein näet ne kunnostettavat huoneet. Tietysti romantiikkaa mutta myös jännitystä ja yllättäviä käänteitä löytyy. Odotan innolla seuraavaa kirjaa, joka kuuluu tähän sarjaan. Se on ilmestynyt jo, mutta nyt on muut lukemiset vielä kesken.

 

viisi%20kirjaa%20001-normal.jpg

Tuossa vielä kertomistani/lukemistani kirjoista.  Ootko lukenut näistä jonkun? Mitäs mieltä olit? Suosittele mulle jotain kirjaa, niin ehkä luen sen heti huomenna  ;)