Toivottavasti päiväsi on ollut onnekas, vaikka päivämäärä saattaisi lupailla muuta. Viime öinen myrsky on toki saattanut aiheuttaa tuhoja, jotka heijastuu tähän päivään. Täälläkin tuuli kovasti jo alkuillasta --> yöstä en osaa sanoa lainkaan, kun nukuin "Laten" vieressä punaiset villasukat jalkojani lämmittäen.

Täällä on ruokasalin ovella aina malliannos tarjottimella ja sitä mukaillen söisi oikeanlaisesti lautasmallin mukaan ja kaloreitakin kertyisi vain 1200 päivän aikana....kylläkään en niin ole lautasta tutkailut vaan ihanaa jouluasetelmaa samalla pöydällä 

Leenan%20aslak%20014-normal.jpg

Täällä on paljon joulukoristeita siellä täällä ja mä tietty kameran kanssa niistä kuvia nappailin. Luulevat mua varmaan paparazzix tai sit hullux turistix...

Leenan%20aslak%20012-normal.jpg

Käsidesi koneen vieressä oli tämmönen ihanuus....muistin kuitenkin ottaa käsidesiäkin!

Leenan%20aslak%20005-normal.jpgLeenan%20aslak%20001-normal.jpgLeenan%20aslak%20003-normal.jpg

Ruokasalista nuo kuvat. Tuo hieno pöytä ei ollut meitä tavallisia kuntoutujia varten --> varattu yleensä joillekin pikkujouluporukoille.

Leenan%20aslak%20015-normal.jpg

Nämä söpöliinit kurkkivat ala-aulassa, kun kuntoutujat tekivät heräteostoksia  päivittäin muuttuvien myyntipöytien luona.

Leenan%20aslak%20008-normal.jpg

Myös "ylähyllyille" oli aseteltu somisteita, jotka näki vain toisesta kerroksesta.

Leenan%20aslak%20006-normal.jpg

Vaikka ulkoa suli lumet pois, on somisteissa huurretta tai pumpulia lunta edustamassa. Tätä saan ihailla, kun kuljemme kohti huonettamme.

Tänään oli ryhmän kesken tavoitekeskusteluja ja työuupumis-jutut...toki niitä kevensi Badding Somerjoen ja Santa Lucian sävelet ja tietysti ryhmänvetäjän huumori jos ei riittänyt niin lisää huumoria toi Hedbergin Sami...thanks to youtube ;)

Pelattiin myös sulkapalloa -->yllättävän kivaa ja hikikin tuli...sitten venyteltiin ja olikin aika ottaa ryhmäkuva punaposkisista Syke Siskoista

Leenan%20aslak%20010-normal.jpg

Toiset lähti shoppailee ja minä kävin juoksumatolla kävelemässä ja kuntosalilla treenamassa. Ja nyt menen uimaan!! Saatanpa tänään vielä päivittää näitä sivuja sillä, huomenna on aika kiire, kun on lähtöpäivä. Ehkä ja ehkä...mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.