Ohhoijaa, että osaa ottaa taas päähän.
Oltiin äskettäin kaupassa minä ja kaksi lastani. Pysäköin auton lapsiperheille tarkoitettuun ruutuun osaksi sen takia, että selkäni on niin kipeä, etten pääse hyvin autosta ylös ja tarvitsen tilaa mennessäni tai poistuessani autosta, ja toisaalta siksi.. well olemmehan oikeutettuja kyseisen parkkiruudun käyttöön (äiti ja kaksi alaikäistä lasta), eikö?
Olimme sitten lähdössä poispäin kaikkine kantamuksinemme, kun eräs äiti sanoi paikan olevan lapsiperheille... niin? Kerroin meidän olevan lapsiperhe...eikun paikka onkin kuulema lapsiperheille joissa on turvaistuinta käyttävä lapsi, vastasi tuo kovin fiksu äiti-hahmo.  Missä niin lukee? Parkkimerkissäkin on kuva isästä, äidistä ja kävelevästä lapsesta. Eli eikö sittenkään saa pysäköidä, jos perheeseen kuuluukin vain äiti tai isä, tai kenties useampi lapsi. Voi sissus prk...!!! ...tai kaksi äitiä tai kaksi isää lapsineen....
Okei koitan ymmärtää tuota väsynyttä äiti-hahmoa. Toki lapseni ovat minua pidempiä (ei pituus heistä sanaa "lapsi" vie pois) eivätkä käytä turvaistuinta. Toisaalta he eivät ole pahemmin koskaan sellaista käyttäneet pituutensa vuoksi.


Tuossa laittamassani kuvassa ei nyt ole sitä perheen kuvaa, mutta kuitenkin. Pitäisi varmaan lisätä tuohon merkkiin minkä-ikäiset lapset ovat oikeutettuja perheensä kanssa paikkoja käyttämään.

Ah, kun teki hyvä murista. Ehkä jo huomenna olen rauhoittunut täysin.