Ystäväni T.K suositteli seuraavaa kirjaa ...hänelle oli sitä myös suositeltu, mutta hän ei ole vielä sitä kirjastosta lainannut. Kyllä kannattaisi! Ja todellakin suosittelen kaikille selkäkivun kanssa eläville ja heidän perheelleen myös!

Petterikin%20010-normal.jpg

Oletko lukenut tämän Satu Väisäsen kirjan? Laitan tähän vielä lisää kuvia tuosta kirjasta -->hyvin kertovan sanaston;

 

Petterikin%20008-normal.jpg

Petterikin%20009-normal.jpg

Nimenomaan! Jo muumeista opittu sana "psyko-somaattista" , sitä se minunkin selkäkipu on monen mielestä. Oikeasti sitä luulee tulleensa hulluksi, kun mitään ei löydy magneettikuvista eikä mistään. Noh, nyt tähän kipuun alkaa jo tottumaan... hyvä? "Epänormaalista tulee jokapäiväistä/normaalia" -->stressi....näin kerrottiin kuntoutuksessa.

kuoro%20002-normal.jpg

Luin myös nämä kaksi kirjaa -->selibaatti-päiväkirjat oli hyvä kirja, mutta en enään osaa siitä mitään kirjottaa....on niin hyvä muisti  perhanan lyhyt vaan. Ja tuo "Perhesalaisuudet" jäi kesken...melko raskasta luettavaa, tositapahtumia.

Voisit toki kertoa mielipiteitäsi, jos olet näitä kirjoja lueskellut...tai voisit ehdottaa jotain hyvää kirjaa -->sillätavallahan tuo "Selkähelvetti"-kirjakin löytyi! Tulen lukemaan kommenttinne..ehkä jo huomenna!