No huh huh mikä päivä takana!  Aamujumppa oli ihan kiva...se on sellainen lähes joka-aamuinen jumppa, herättelevä. Kyllä siinä ihan lämmin tulee. Mutta mikä oli raskasta, oli tuo kävelytesti. Piti kävellä niin kovaa kuin pystyi. Pulssimittari mittasi kokoajan pulssia. Jossakin vaiheessa tarkistin, että onko vielä alle kahdensadan, heh, meinaan oli tosi rankka. Käveltiin 2kilometriä ja minä jouduin lähtemään ensimmäisenä...kiitos aakkosjärjestyksen. Seuraavat lähti sitten aina 15 sekunnin päästä aiemmasta. Maaliin tullessani lähes kaikki oli minut ohittanut, noh ei tämä ollut mikään kilpailu keskenään, mutta tuntui aika ikävältä. Jokainen teki omaa suoritusta, jota sitten koitetaan parantaa seuraavilla kuntoutus käynneillä. Pulssini oli maaliin tullessani 151 mutta laski samalle tasolle kuin oli lähtiessään reilun minuutin sisällä. Eli ihan ok kunto mulla on, vaikka oon hitaampi kävelijä. Kilpailtais mielummin uinnissa...mmrr. 

Leenan%20kansio%20002-normal.jpg

Tämä kuva on otettu "Syke Siskot"- ryhmästämme lihaskuntotestien jälkeen -->vielä jaksettiin hymyillä! Hyvä porukka! Kehno olin lihaskunto-testeissäkin...vahvin alue oli reisilihakset -->piti vielä parantaa tulostani, kilpailuhenkinen kun olen. Kunhan olen tään jutun kirjoittanut loppuun, laitan kyllä hevoslinimenttiä alaselkään ja reisiin ...jos sekään pelastaa mua.

Rasvaprosenttikin mitattiin...oli se parempi kuin joskus aikaisemmin mitattu. Aiemmin oli jopa 42% mutta nyt oli 35.5% joka on sekin korkea. Tarttis varmaan tehdä jotain!

Kyllä me tänään venyttely-jumpassakin oltiin semmonen 45 min ja omaehtoisesti käytiin pienellä iltakävelyllä sekä uimassa. Eilen uin 600m ja tänään uin samanverran. Ajattelin suorittaa jonkun uintimerkin....jonkun isomman kuin kilometri tai kaksi. Miltäs 100kilometriä kuulostaa? Siihen saattaa toki mennä tovi....

Saas nähdä ehdinkö milloin seuraavaksi tänne kirjoittelemaan...ehkä jo huomenna?