Keskiviikko täällä kuntoutuskeskuksessa oli oikein "koulupäivä". Katsottiin videoituja pätkiä, joita oli kuvattu meidän työolosuhteissa. Kyllä ne vaan silmät aukaisi, vaikka kuvatessa oli aika turhautunut olo.  Työskentelyasentoja ja tapoja puhuttiin läpi ja pohdittiin miten asioita voisi koitaa tehdä toisin...."wois goittaa". Luennot oli kyllä mielenkiintoisia, mutta ihan väkisin meinas nukahtaa. Luentoja oli masennuksesta ja toinen oli virtsankarkailusta/syvistä lihaksista ja miesten prostata ongelmista. Kuulema itsetyydytys olisi hyvää ennalta ehkäisevää liikuntaa syville lihaksille ;)  

Leenan%20aslak%20014-normal.jpg

Tämmönen joulukoriste hyväili silmiämme luentosalissa. Lisää ihanuuksia kävimme ihastelemassa (ja jotkut oikein ostelikin) Homeperry sisustusliikkeessä, jonne kuntoutuskeskus järjesti retken tilataxilla. Kun astuimme taxin sisään, joku väläytti ääneen "kivat narkkarivalot"!

Leenan%20aslak%20016-normal.jpg

Tunnelmallisen shoppailuretken jälkeen olo oli kuin eilistin keilojen.......

Leenan%20aslak%20013-normal.jpg

...ihan valmis kaatumaan en kylläkään keilapallon kaatamana vaan ihan väsymyksestä sänkyyn. Mutta kuten lupasin, päivitin nämä sivut ensin =)  

Meinaan kyllä lukea tota kirjaa, jonka mukaani raahasin. Josko senkin sais loppumaan, ja saisin siitä kertoa teille tääl sivuilla ...ehkä jo huomenna!