Oltiin tuossa jääkiekko-porukan kanssa Uusikaupungissa. Onko toi oikein kirjoitettu? Moni sanoisi, että "Uudessakaupungissa". Ensin kirjoitin "Uusi Kaupungissa", mutta se on ainakin väärin, koska se kuuluu kaikki yhteen...kääk!

No anyways...mun piti kertoa mm jäkisreissusta tuohon pieneen kaupunkiin eikä pohtia oikeenkirjotusta...

Meidän nuorimmainen pelaa Kiekko-67 C2 junioreissa. Toi C2 on niinkuin ikäsarja...  Tuota jääkiekkoa voisi kutsua ihan elämäntavaksi. Se oli aika hulabaloota, kun molemmat pojat pelas samaan aikaan...hikisiä varusteita pitkin-poikin kämppää...ja arg. Onneksi nykyään voivat usein jättää varusteet jäähallille. Ja jos joku ei tiedä miltä jäkisvarusteet pahimmillaan voi haista, suosittelen käymään jäähallilla -->siellä ei mielellään hengitä syvään....

Toisin kuin jäkisreissulla -->silloin oikein hengitti syvään ja nuuski ihanaa loimulohen tuoksua... Kävi niin hyvä tuuri, että Uusikaupungissa oli joulumarkkinat. Ystäväni T.Y-P oli meidän oppaana, koska asustelee siellä nykyään. Oli siellä hänellekin uutta ;) käytiin meinaan myös kirkossa ihastelemassa.

Askartelua%20001-normal.jpg

On niin ihana katsoa noita liekkejä --> tuli kyllä kävä mökille.

Tosiaan pääasia oli tuolla se jääkiekkopeli. Käydään usein vieraspeleissä ja aina ne ei ole ihan näin "helppoja" ...

Askartelua%20007-normal.jpg

Vieraspeleissä on tietysti tärkeintä se tunnelma, poikien kannustus ja grillimakkara!! Heh, joo taas syötiin makkaraa --> Kivikylän makkara olikin herkullista. Tämä ei ole mikään mainos, mutta Kivikylän tuotteet on muutenkin todettu hyväksi --> taas tuli ikävä mökille. Noh päästään pian taas mökille...toivottavasti.

Pelimatkoissa muihin kaupunkeihin on myös jänniä nuo linja-automatkat. Aika mekkalaa ja ihan sairasta juttua noilla "pikku-pojilla". Noh ei enään niin pieniä -->meidänkin nuorimmainen on jo minua pidempi. Noh, mulla on sanonta "minkä pituudessa häviät, sen leveydessä voitat"  ;)

Jaahas, tulipa jokseenkin sekava juttu tästä, mutta ehkä huomenna saan lauseet fiksummiksi ja jutunjuureen vähän järkeä!