Terveiset taas täältä lumisesta Kankaanpäästä. Tarvitsen teidän kommentteja, sillä koti-ikävää olen tuntenut tänään ...osa syynä voi olla kipeät lihakset (mitkä lihakset?) ja ihan älytön päiväohjelma. 

Leenan%20aslak%20001-normal.jpg

Aikainen herätys taas...nukuin melko huonosti, koska oli olevinaan hiukan nälkä ja lonkat oli jokseenkin kipeät. Tarvitsin tai olisin tarvinnut vahvaa kahvia. Kahvia toki sain mutta en kovin hyvää...

Aamujumppa oli herättävä/piristävä ja ihan kiva. Sen jälkeen kuuntelemaan melko tylsää anatomian luentoa...anatomia on ammattini takia melko tuttua. Toki paikalla muun ammattiryhmän ihmisiäkin..

Sitten lähdimme päiväkävelylle. Laitoin Sport Trackerin päälle, mutta koska olemme niin "korvessa", ei GPS toiminut koko matkaa

 

.Leenan%20aslak%20004-normal.jpg

Leenan%20aslak%20007-normal.jpg

Sain ihan kivoja kuvia

Leenan%20aslak%20005-normal.jpg

Leenan%20aslak%20006-normal.jpg

Kävellessä tuli kova hiki. Ilma oli kaunis, 9 ´c pakkasta eikä tuullut. Tarttisin piikilliset talvikengät, ettei tarvii jännittää koko kehoa kaatumisen pelossa.

Leenan%20aslak%20008-normal.jpg

Sitten suihkun jälkeen syntinen välipala. Kahvi oli nyt hiukan parempaa. Jotenkin koti-ikävä =(  silti koitin jaksaa loppupäivän ergonomian luennolla ja kahvakuulla jumpassa.

Mikä muukaa auttaa koti-ikävään kuin syöminen ja shoppailu ...

Leenan%20aslak%20018-normal.jpg

Ostin itselleni fleecen

Leenan%20aslak%20017-normal.jpg

Ja tämmösen hankkisin unikaveriksi ;)  kuulema lampaiden laskeminen auttaa unensaamisessa. Nyt hevoslinimenttiä voitelemaan jokapaikkaa, öitä.

Kommentoikaahan, niin saatan huomenna ehkä innostua kirjoittamaan lisää.