Olen lukenut kesällä monta kirjaa, mutta jotenkin en ole vaan saanut tänne niitä päivitettyä. Olisi tosi kiva, jos kommentoisitte esim. oletteko lukeneet näitä samoja kirjoja ja mitä mieltä niistä olette olleet. Ja jos vaikka vihjaatte jostakin hyvästä kirjasta....

 

kirja%20ja%20s%C3%A4nky%20001-normal.jpg

Aloitin lukemaan tuollaista vampyyri sarjaa....on kuulema tullut telkkaristakin nimellä True Blood. Ensimmäinen osa Charlaine Harris:n kirjoittamista vampyyrikirjoista Veren voima oli minulla 336 sivuisena pokkarina ja oli erittäin mukaansa tempaava. Samaisen sarjan toisen osan lainasin kirjastosta; Verenjanoa Dallasissa 292 sivua. Nämä kirjat ja sen seuraavat osat (jotka aion kyllä lukea!) kertovat Sookie Stackhousen elämästä pikkukaupungin tarjoilijana. Sookielle on taito lukea toisten ajatuksia, paitsi komean muukalaisen, Bill-nimisen vampyyrin. Romantiikka, jännitystä, murhia ja huumoria... hyvin kirjoitettu. Ihan odotan, että saan lukea seuraavat osat.

Luettua tuli vanha (1986) pokkari Balletti mestari jonka kirjoittanut Norma Harris. Sivuja oli 226 ja tarina kertoi kolmesta erilaisesta tytöstä, jotka jokainen tahtoi baletin parrasvaloihin melkein hinnalla millä hyvänsä. Ihan leppoisaa luettavaa.

Sitten jännitystä peliin J-T.Ellison:in kirjoittamalla Murha-kopio-peli kirjalla. 356 sivua selvittelee lukuisia murhia eripuolella Amerikkaa. FBI:n voimavarat joutuu äärimmilleen. Tarinassa tuodaan esille samalla miten vaikeaa on poliisin olla suhteessa toiseen poliisiin, ja miten vaikeaa poliisin perheillä on elää peläten kokoajan pahinta. Ihan jännä kirja, mutta ei ihan sellainen "miun makkuun".

Ostin kirjakaupan alennuksesta hauskan kansikuvan omaavan kirjan Huono Karma, jonka 279 sivua on kirjoittanut David Safier. Kirja kertoo uraputkessa olevasta naisesta ja  hänen toiseksi jääneestä perhe-elämästä. Hieman tylsän alun jälkeen alkaa tapahtumaan "lakanoiden kautta lavuaarin alle ja muurahaiseksi". Heh, hauskaa kerrontaa. Laittaa itsensäkin pohtimaan millaiseksikohan itse syntyisin, jos nyt sattuisin kuolemaan, ja olikohan tuokin tapettu hämähäkki joku tuttu aiemmin.... Ihan kiva kirja luettavaksi.

Tämä seuraava kirja on samaa sarjaa aiemmin luetulle "Avaimet onneen" kirjalle

sudenkorento%20097-normal.jpg

Nora Roberts kirjoitti 330 sivua Rakkauden kynnyksellä -kirjaa ja houkutteli näin taas ahmimaan joka sivun. Täytyy lainata seuraavakin kirja! Aiemmassa kirjassa kunnostettiin hotellia joka tässä kirjassa nyt avattiin. Monenlaisia tunteita käytiin läpi, kun toinen veljeksistä ihastui ja ... Antoi suuntaa jo kolmannen kirjan juonelle. Siinä tuittupäisin veljeksistä varmaan vuorossa ihastua... aww

Ehkäpä jo huomenna saan aikaiseksi kertoa lisää lukemistani kirjoista.