No nyt on ollut aikaa lukee kirjoja joo. Selkäni takia olen ollut sairaslomalla kuutisen viikkoa, joten olen saanut jopa kaksi kirjaa luettua....voikohan näistä saada yliannostuksen surprise ?
Ensin luin Kate Jacobsin kirjan Pieni Lankakauppa . Kirjassa oli 614 sivua ja sitten vielä muutama sivu ohjeita ja kiitoksia. Kirja oli hyvä, yksinkertaisesti wow. Helppo lukea ja samaistua mihin kirjan henkilöistä tahansa. Siinä niinkuin kuvaitiin meidän elämää käsityönä jota opetellaan ensin "neulomaan" ja toisinaan saatta karata muutama silmukka. Tunteita herättävä, arkinen. Muistaakseni olen nähnyt tämän elokuvana...mutta en kyllä muista siitä mitään.. Mutta kirjaa voin suositella, jos et oo sitä jo lukenut!?



Ja sitten luin vähän niinkuin "välipalaksi hotkasten" John Boynen kirjoittaman Poika Raidallisessa Pyjamassa. Tässä pokkarissa oli 204 sivua ja pari sivua kirjailijan jälkisanoja lisäksi. Ja olin juuri katsonut tämän elokuvana televisiosta, joten oli niinkuin mihin verrata. Elokuva ei haitannut lukemista, tahdoin vertailla miten erosivat toisistaan. Itse pidin elokuvasta enemmän, sain enemmän tunteita pintaan sitä katsellessa. Kirja oli myös hyvä. Kirjoitettu lapsennäkökulmasta lähinnä. Suosittelen molempia.

Nyt odotan postipakettia, jossa pari hyvää kirjaa tulossa. Josko se paketti tulisi pian, ehkä jo huomenna!