Mukava viikonloppu takana (siitä seuraavassa jutussa). Tämän viikon olen sitten kirjoitellut ylös liikkumiset ja syömiset/juomiset. "Työkirja" antoi tehtäväksi mm tutustua johonkin uuteen hedelmään -->tutustuin kahteen; hunajameloloniin (liitän kuvan myöhemmin) ja avokadoon

avokado%20001-normal.jpg

Hym, tää ei oikein herättänyt "ahh"-elämystä. Lie ollut raaka? Noh, jokatapauksessa halkaisin tämän, poistin kiven, koversin hedelmälihan pois ja soseutin ja maustoin sen. Laitettiin saaristolaisleipää pannulle appelsiinin makuiseen oliiviöljyyn paistumaan molemmin puolin (tuli hyvää ja rapeaa)...hiukan lisäsin valkosipuliakin. Sitten tuota avokado sössöä siihen ja graavilohta...no tulipahan syötyä semmonen iltapala.

Hunajamelonin mausta en oikein pitänyt, muut perheenjäsenet kyllä. Voi olla peruja siitä, kun aikoinani esittelin Partyliten tuotteita ja myyntihitti oli tuolloin hunajamelonin tuoksuiset kynttilät...aikansa kutakin. Laitoin hunajamelonia salaatin joukkoon ja rahkankin joukkoon. Ihan ok kokemus.

Paksut kuoret molemmissa hedelmissä...kalliiksi käy maksaa pois heitettävistä kuorista....

Laittakaahan kommenttia/vihjeitä mitä noista hedelmistä voisi oppia/oppia tekemään.

Saas nähdä mikä on uusi, ensiviikon haastetehtävä. Ehkä kerron siitä jo huomenna