Aamupalan jälkeen lähdettiin oikeen uimahalliin vesijuoksemaan. Täällä kuntotuskeskuksessa on melko matala allas juoksemiseen. Muutama altaanpätkän uikin; pitkästä aikaan sekin tuntuu raskaalta -->toki tuo kloori kävi lisäksi hengitykseen vai liekö home, joka oli melko varmasti tuon uimahallin vallannut. Mutta kyllä tuo uiminen/vedessä puljaaminen on se mun juttu! Ja ihanaa, kun saatiin muuttua lapseksi jälleen -->päästiin liukumaan vesiliukumäkeä muutaman kerran -->eihän tämän liikkumisen niin vakavaa aina tarvii olla!

Kyllä täällä tulee syötyä aikalailla. Moni toki puolustelee, että kun liikkuu, niin tarvii myös syödä mutta ihanko tämmösiä määriä. Onhan nää ruuat terveellisiä, eikä niitä tarvii ottaa niin paljoo...paitsi jälkiruokaa ;)

Oltiin myös keilaamassa -->olis ollu varmaan kivempaa "olutlasi toisessa kädessä"-tyyliin. Millasia pisteitä saatte keilaamisessa yleensä? Mä taisin saada kait 50 ...joku sai 70...huiput saa varmaan 250 . sain myös ranteeni kipeäksi.

Kuntosalille mentiin pienen kuntopyöräilyn jälkeen -->kuntopiiriä eri laitteissa. Ei sitä yksin jaksaiskaan niissä laitteissa kauaa keikkua, mutta minuutti kerrallaan ja kokoajan joku patistamassa...ihan ok.

Yksi luentokin oli niska-hartiaseudun kiputiloista...plä plä ja kroohpyh...joku/jotkut/lähes kaikki pilkki siellä.

Tässä kuva...aika tärähtänyt...noh niin on olo kuvanottaneellakin ;)  Tosiaan ostin itteleni käsilaukun ja uuden lompakon vähän niinkuin joululahjax tai jotain.

Leenan%20aslak%20002-normal.jpg

Ootko ostanut ittellesi jonkun joululahjan? Joskos menis taas syömään! Kiva kun ootte hiukan kommentoinutkin, se piristää ja innostaa kirjottamaa/kuvaamaan ehkä huomiseksikin jotain.